Select Page

O dată vaccinat, pe veci abonat? Ca licența la antivirusul de calculator, vaccinurile Covid americane vor necesita un update periodic: la 6 sau la 12 luni, din an în an

O dată vaccinat, pe veci abonat? Ca licența la antivirusul de calculator, vaccinurile Covid americane vor necesita un update periodic: la 6 sau la 12 luni, din an în an

Foto: pinterest.com

.

Persoanele care s-au vaccinat cu ambele doze de vaccin Covid, fie că au optat pentru serul Pfizer sau pentru cel produs de ModeRNA, ar putea s-o țină dintr-un vaccin în altul, din șase în șase luni, iar asta din cauza mutațiilor suferite de coronavirus, prevăd producătorii americani de vaccinuri, citați de Național.ro.
.
Persoanele care au primit vaccinul Pfizer vor avea, probabil, nevoie de o a treia doză în termen de un an, iar apoi de cel puțin câte o injecție pe an, a opinat directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla.
.
„O ipoteză plauzibilă este că probabil va fi necesară a treia doză, între șase și doisprezece luni, iar începând de acolo va exista o vaccinare din nou în fiecare an, dar toate acestea trebuie confirmate, a explicat Albert Bourla, potrivit Agerpres, care citează AFP. „Și, pe de altă parte, noile tulpini vor juca un rol-cheie”, a adăugat el.
.
Și ModeRNA vrea să introducă a treia doză a serului anti-COVID. Directorul general al companiei farmaceutice americane, Stephane Bancel, speră ca o a treia doză pentru vaccinul său împotriva Covid-19 să fie disponibilă începând din toamna anului 2021.
.
„Vreau să mă asigur că din toamnă vor fi disponibile doze suplimentare de vaccin, pentru a proteja oamenii în viitorul sezon de toamnă-iarnă în SUA”, a afirmat Bancel.
.
Cercetătorii încă nu știu cu exactitate cât durează protecția împotriva virusului după ce o persoană și-a primit ambele doze de vaccin. A treia doză ar cotinua misiunea primelor două în cazul apariției unor noi variante ale virusului, printre care tulpina africană.
.
Oficial, Pfizer afirmă că vaccinul său are o eficiență de peste 95% până la 6 luni după injectarea celei de-a doua doze. Și serul ModeRNA, care utilizează o tehnologie similară cu cea folosită de Pfizer, ar avea o eficiență de până la 6 luni.
________________

Sursa – (EXTREM DE MPORTANT!!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST!)https://www.activenews.ro/stiri/O-data-vaccinat-pe-veci-abonat-Ca-licenta-la-antivirusul-de-calculator-vaccinurile-Covid-americane-vor-necesita-un-update-periodic-la-6-sau-la-12-luni-din-an-in-an-166347

.

.

 

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte