Raportul Matic al Parlamentului European, care prevede că și bărbații pot naște sau că avortul e drept fundamental al omului, a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 împotrivă și 42 de abțineri.
.
Raportul privește „situația drepturilor sexuale și reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii”, și este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent. Acest raport propune, printre altele:
.
1. Considerarea avortului ca „drept fundamental al omului”. Prin urmare, dreptul de a pruncucide are întâietate în fața dreptului la viață a copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preoții și pastorii, vor suferi rigorile legii.
.
2. Impunerea educației sexuale obligatorii în școli, ba încă și la cei care nu sunt la școală, din fragedă pruncie. Această educație sexuală va cuprinde ideologia de gen și tot ce e asociat cu aceasta.
.
3. Eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor și personalului medical, în baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința. Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv că-i încalcă lui conștiința, să oprească o altă persoană să se bucure de un drept fundamental (să facă avort).
.

”Bărbații pot să nască copii”

.

Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține că și bărbații pot să nască copii, motiv pentru care trebuie, „în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen” (lit. N din raport).
.
Nu în ultimul rând, raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd că domeniul sănătății este exclusiv de competența statelor membre.
.
Așa cum am declarat în plenul Parlamentului European, în urma adoptării acestui raport UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea și prosperitatea, una care promovează moartea.
.
Voturile românilor pe raport au fost astfel:
.
1. În favoarea lui:
BOTOS, CIOLOȘ, GHEORGHE, MITUTA, STEFANUTA, STRUGARIU, TUDORACHE
.
2. Contra
BASESCU, BLAGA, BOGDAN, BUDA, BUȘOI, FALCĂ, GRAPINI, HAVA, MOTREANU, NISTOR, TERHEȘ, TOMAC, VINCZE, WINKLER
.
3. Abțineri
BENEA, MARINESCU, PÎSLARU
.
4. Nu au votat
AVRAM, CIUHODARU, CREȚU, MUREȘAN, NEGRESCU, NICA, PLUMB, TUDOSE
.
5. Absent
MANDA
.

”UE se schimbă radical”

.
Din voturile pe grupuri politice, după cum vedeți din captura atașată, rezultă că:
.
– singurul grup politic de la care nimeni nu a votat în favoarea acestui raport a fost grupul ECR, din care și eu fac parte;
– din grupul S&D doar 2 au votat împotriva raportului;
– din grupul Renew nici unul nu a votat împotriva raportului;
– grupul PPE a fost împărțit.
.
Radiografia voturilor pe grupuri politice e importantă pentru a înțelege ce valori susține fiecare grup.
.
De asemenea, s-au votat și o serie de amendamente sau articole pe bucăți (split votes). Vă voi arăta și acolo cum au votat fiecare.
.
Din acest moment tot ce știți despre UE se schimba radical, Parlamentul European dând semnal Comisiei Europene să vină cu reglementări ce să transpună în lege europeană cele prevăzute în raport, sau să șantajeze statele membre UE să transpună în legislația internă cele prevăzute în raport.
.
PNTCD și Grupul ECR duce mai departe lupta atât pentru respectarea suveranității naționale, cât și a drepturilor și libertăților fundamentale!
.
Raportul Matic în versiunea română poate fi citit aici:
#MaticReport
______________________
.
.

 

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.