Agențiile rusești de presă au confirmat că cei 300.000 de cetățeni care sunt acum mobilizați pentru a lupta în Ucraina vor fi obligați să se vaccineze împotriva Covid.
.
Rusia îi va obliga pe toți cei 300.000 de cetățeni ruși, mobilizați recent pentru a lupta în războiul dintre Rusia și Ucraina, să primească vaccinurile împotriva COVID-19, potrivit instituțiilor rusești de presă. Cetățenii rușii riscă 10 ani de închisoare dacă încearcă să se sustragă serviciului militar, iar evitarea vaccinării obligatorii ar putea fi pedepsită, de asemenea, cu închisoarea, relatează Lifesitenews.com.
.
„Cu alte cuvinte, Rusia tocmai a adoptat una dintre cele mai dure politici de injectare coercitivă din lume”, scrie scriitorul din Moscova Edward Slavsquat, care a relatat știrea.
.
În iunie 2021, ministerul rus al Apărării a făcut deja obligatorie administrarea vaccinurilor COVID pentru întreg personalul militar, inclusiv pentru recruți. Acum, instituțiile de presă au confirmat că cei 300.000 de cetățeni mobilizați pentru a lupta în Ucraina se vor confrunta și cu vaccinarea forțată.
.
„În Rusia, imunizarea obligatorie se extinde la toate categoriile de personal militar, inclusiv la cei chemați la mobilizare”, anunță o sursă. Alte canale de presă au confirmat că recruții din regiunile Rostov și Tatarstan vor fi forțați să primească vaccinurile COVID.
.
În toamna anului 2021, o anumită formă de vaccinare obligatorie a fost introdusă în fiecare regiune a Rusiei, cu grade diferite de aplicare și rigurozitate. Cu toate acestea, aceste ordine care impuneau vaccinarea obligatorie erau de obicei legate de statutul de angajat al cuiva, ceea ce însemna că sancțiunea cea mai dură în cazul cuiva care refuza vaccinarea împotriva COVID era pierderea locului de muncă.
.
În cazul acestor noi ordine de primire a vaccinării, acestea sunt legate de recrutarea obligatorie, iar rușii care sunt chemați la serviciul militar riscă un deceniu de închisoare dacă refuză să primească injecțiile.
.
Populația Rusiei pare să fie relativ sceptică față de vaccinurile COVID și, în ciuda impunerii obligației de vaccinare, doar aproximativ 52% dintre cetățenii ruși au fost „complet vaccinați” până astăzi, potrivit statista.com. Aceasta înseamnă că, în Rusia, rata de vaccinare împotriva COVID-19 este printre cele mai scăzute din Europa.
.
_______________
.

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.
.