Probabil mulți dintre voi vă întrebați ce alte ticăloșenii se află în spatele industriei alimentare de astăzi, dincolo de junk-food, fast-food, mezeluri pline de aditivi și alimente tot mai sărăcăcioase în compuși nutritivi. Ei bine, răspunsul am încercat să vi-l oferim din timp în timp.
.
De la gândacul de carmin din cârnăciori sau iaurturile copiilor sau „făina de greieri din ograda bunicii”, până la minunata larvă a gândacului de bălegar, ce are ca și primă calitate, păstrarea unei temperaturi normale pe glob. Însă toate aceste vor părea delicatese, în curând, în comparație cu alți gândaci intrați în alimentație sau carnea artificială.
.
Ei bine, dincolo de aceste idei oribile ieșite din mintea unor psihopați și puse în funcțiune de motorașul de la Davos, iată că deja europenii sunt tratați cu produse din insecte, de cele mai multe ori fără să știe.
.
Un astfel de aditiv care este integrat și printre ingredientele din bomboanele de ciocolata Kinder se numește Șelac, și este o „rășină naturală” obținută prin „secrețiile” unor muște verzi, denumite Laccifer Lacca sau Gomma Lacca și identificate prin E 904.
VIDEO:
.

Ceea ce se vede în imaginile de mai jos este musca producătoare de astfel de ceară și producția acesteia:
 
„Insecta Laccifer lacca din India este importantă din punct de vedere comercial. Se găsește în regiunile tropicale sau subtropicale, pe banyan și alte plante. Femelele sunt de formă globulară și trăiesc pe crengi în celule de rășină create de exsudațiile de lac. Ceara, produsă de numeroasele glande de la nivelul abdomenului, este secretată de multe inecte din această familie.”, scrie Enciclopedia Britannica (care ne oferă și imaginea).
.
Enciclopedia dezinformatorilor mondiali Wikipedia livrează și alte amănunte:
.
„Șelacul este o rășină naturală animală (produsă de specia Kerria lacca) sau produsă sintetic, fiind utilizată la prepararea unor lacuri sau materiale de acoperire. Șelacul este utilizat ca agent de acoperire pentru comprimate (este un excipient) sau pentru dulciuri (jeleuri, bomboane, etc). Este rezistent la acțiunea sucul gastric acid, fiind astfel utilizat la acoperirea comprimatelor cu cedare la nivel intestinal. Mai este utilizat pentru a substitui ceara naturală de la suprafața merelor, care se elimină în timpul procesului de curățare.Ca aditiv alimentar, are numărul E 904, fiind un agent de glazurare.”
.
Cu alte cuvinte principalul său scop este acela de agent de glazurare și se folosește în:
.
Fructe, legume, ciocolată, dropsuri, bomboane, decorațiuni  pentru torturi sau în stratul exterior al unor medicamente pentru a le face mai uțor de închițit. Desigur, principalul scop este  pentru de a le oferi acestora un luciu comercial de milioane.
.
Protecția consumatorului atrage însă atenția cu privire la faptul că acesta nu este destinat alimentației copiilor mici. Însă, bomboanele kinder sunt un „desert” destinat prin reclame specifice copiilor mici.
.
„Shellac (șelac sau E904) este o rășină secretată de insecta numită kerria lacca / laccifer lacca (doar femelele).
.

Aceste insecte fac parte din familia insectelor din care se obține și aditivul alimentar carmin.Aceste insecte trăiesc în general în pădurile din India și Thailanda, India fiind cel mai mare producător mondial, cu aproximativ 18000 de tone metrice de rășină brută.

Ca în multe alte cazuri, nici în ceea ce privește shellacul nu există prea multe informații publice referitoare la siguranța acestuia. Din datele disponibile rezultă că E904 este relativ sigur pentru majoritatea persoanelor.

Totuși, în anumite cazuri poate produce alergii.

.

Nu este recomandat femeilor însărcinate, care alăptează și copiilor, pentru că nu există suficiente informații despre efectele adverse.

De asemenea, persoanele care nu consumă produse animale (de exemplu veganii) trebuie să evite produsele ce îl conțin, acesta fiind de origine animală.”, se scrie pe site-ul cesamancam.ro.

Citiți și Prima țară care lasă greierii să cânte, după ce UE a aprobat greierele, viermele, lăcusta și larva ca produse alimentare

Iată ce conțin bomboanele Kinder din comerț, după cum se vede și în filmarea din Italia:

.

Ciocolata cu lapte 50% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, emulgator: lecitina (soia), aroma), zahar, lapte praf degresat, grasime vegetala, alune (5.8%), unt deshidratat, ciocolata (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina (soia), aroma), agenti de glazurare (guma arabica, selac), sirop de glucoza, emulgator: lecitina (soia), arome. Substanta uscata de cacao min. 30% in ciocolata cu lapte, min.35% in ciocolata. Total lapte in substanta solida uscata: 28%.Total constituenti cacao 16%.

Pe viitor să știți ce dați sau ce nu dați copiilor Dvs!

_____________

Sursa – https://www.activenews.ro/stiri/SECRETIE-DE-MUSCA-IN-BOMBOANELE-KINDER.-Europenii-consuma-chiar-acum-excretiile-unor-insecte-fara-sa-stie.-Bomboanele-de-ciocolata-cu-lapte-de-la-Kinder-sunt-cerate-cu-un-aditiv-care-se-obtine-din-rasina-unei-muste-verzi.-FOTO-VIDEO-cu-E904-179507

.

.

Citiți și:
.
Cartea poate fi descărcată în format electronic pdf de aici:

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE EUROPEI

.

Ca să înțelegeți mai bine, puteți descărca în format pdf de aici –

DECLARAȚIILE ȘOCANTE ALE CELOR CARE CONDUC LUMEA

.

Mult mai multe articole pe această temă a ”Noii Ordini Mondiale”– găsiți la:

Search results for „controlul populatiei” | Român Ortodox (romanortodox.info)

CONTROLUL POPULAȚIEI

sau la această selecție (click aici):

DEPOPULARE

sau MAI EXACT:

EXTERMINAREA  POULAȚIEI  ÎNTREGII  LUMI

.

.

VIDEO   E X T R E M   DE  ELOCVENT, AICI:

.

. . .

.

 

CUM EXPLICA DAVID ROCKEFELLER ÎN ANII ’80 NECESITATEA REDUCERII DRASTICE A POPULAȚIEI LUMII (!!!)…

(VIDEO – CLICK AICI)

. . .

FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII ÎN FINLANDA – DR. RAUNI KILDE MĂRURISIND ADEVĂRUL :

COINCIDENȚĂ SAU NU, LA NUMAI CÂTEVA LUNI DUPĂ ACEST INTERVIU,

A MURIT… 

ARTICOLUL CU VIDEO TRADUS, AICI:

DECIMAREA POPULAȚIEI PRIN VIRUȘI ARTIFICIALI, VACCINURI, HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC, CHEMTRAILS ȘI MULTE ALTELE…

.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

.

.

.

.

.