Adevărul despre leacul coronavirusului – mărturisit curajos de medici americani din prima linie a luptei cu covidul.

DE CE este interzis, cenzurat acest adevăr de către Oculta mondială, care controlează guvernele lumii? – pentru că, odată aflat de către opinia publică mondială, ar dărâma, ar face inutil întregul eșafodaj construit minuțios de decenii de păpușari, eșafodaj care are ca principal obiectiv vaccinarea obligatorie a tuturor oamenilor… Ori dacă s-ar afla că leacul răsconfirmat ca extrem de eficient împotriva covidului și de către doctorii americani, după ce a fost confirmat inițial în Franța prin salvarea a mii de vieți prin el datorită doctorului Didier Raoult, ar face inutile planurile diabolice ale masonilor de vaccinare forțată a întregii omeniri…

Cele 15 minute ale acestei înregistrări sunt doar o parte a recentei conferințe publice a unui grup consistent de doctori americani care în pofida nenumăratelor presiuni și amenințări de toate felurile împotriva lor, a vieții și familiilor lor, mărturisesc curajos adevărul despre existența și mai ales eficiența leacului împotriva coronavirulului – respectiv: hidroxiclorochina (medicament ieftin, eficient și sigur, verificat de peste 60 de ani inclusiv contra malariei), în combinație cu zinc și zitromax.

Urmăriți cu atenție și împărtășiți adevărul tuturor cunoscuților, apropiaților, celor dragi, în special medicilor!

Fiecare dintre excepționalii doctori din această înregistrare video, care apar în spatele Stellei Immanuel, au avut câte o mărturie similară, pe care sperăm să v-o putem pune la dispoziție cu traducere în limba română, cât de repede posibil.

Înregistrarea – datorită greutății adevărului mărturisit în ea tocmai de către cei mai avizați doctori din SUA – este printre cele mai cenzurate de pe Internet.

.

Medici americani care vorbesc despre Covid-19, cenzurați de Facebook, Google și YouTube

O amplă operațiune de cenzurare a mii de medici americani, aflați în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus, are loc în aceste zile în Statele Unite ale Americii. Aceștia susțin că tratamentul pentru Covid-19 este unul simplu și că nimeni nu poate muri din cauza acestui virus.

Un grup de medici care au tratat pacienți cu COVID, din mai multe state americane, au mers la Washington DC în această săptămână și au organizat o conferință de presă marți, 28 iulie, în fața Capitol Hill și un „Summit al mantiei albe” de două zile pentru a-și împărtăși experiențele în tratarea și vindecarea bolnavilor. Aceștia susțin că reprezintă „mii” de medici care au fost cenzurați, potrivit siteului Health Impact News.

La prima lor conferință de presă au participat puțini jurnaliști, iar singura companie de media care a filmat-o și distribuit-o online, Breitbart News, a fost imediat cenzurată, videoclipul fiind șters rapid de pe Facebook, YouTube și Twitter. Dar videoclipul acelei conferințe de presă a fost păstrat și până acum a fost vizionat de peste 20 de milioane de oameni.

Siteul „Frontline Doctors”, pe care apăruseră datele făcute publice de acești medici, a fost cumpărat a doua zi de cineva și conținutul inițial a fost înlocuit cu date furnizate și controlate de Centrul Pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, instituție oficială americană.Medicii susțin că purtarea măștilor nu ajută și că tratamentul pentru Covid-19 este unul simplu, că nimeni „nu poate muri de acest virus” și că infuziile de capital enorme în companiile medicale pentru producerea unor vaccinuri sunt o operațiune de manipulare a cetățenilor americani, precum și una menită doar să le îmbogățească.

De altfel, și Guvernul Olandei a decis să nu îndemne populația la purtarea măștii, ci mai degrabă să se distanțeze fizic.

Primiți la Casa Albă

Vicepreședintele Mike Pence și membri ai staffului său s-au întâlnit cu unii dintre acești medici, după ce videoclipul conferinței lor fusese shareuit de președintele Donald Trump. Ei susțin că hidroxiclorochina este tratamentul ideal pentru vindecarea îmbolnăvirii cu Covid-19 și că medicii ar trebui lăsați să-l prescrie fără alte implicații politice.

„Cea mai proeminentă persoană prezentată în videoclip, Stella Immanuel – care a spus în trecut că ADN-ul extratereștrilor spațiali este folosit în medicină – nu s-a întâlnit cu Pence, însă alții, care au promovat activ Hidroxiclorochina și au redus impactul virusului au participat la întâlnire, împreună cu șeful Tea Party, un partid conservator, care a ajutat la amplificarea mesajului lor”, informează CNN.

„Tocmai ne-am întâlnit cu vicepreședintele Mike Pence pentru a solicita asistența Administrației în abilitarea medicilor pentru a prescrie hidroxiclorochina fără obstrucție politică”, a replicat Simone Gold, liderul grupului. „Am discutat, de asemenea, recenta cenzură a medicilor pe platformele de socializare”.

„Tocmai am terminat o întâlnire grozavă cu vicepreședintele Mike Pence și șeful său de personal”, a replicat un tweet pe James Todaro. „Facem totul pentru a reda puterea medicinei doctorilor. Medicii de pretutindeni ar trebui să poată prescrie Hydroxychloroquine fără repercusiuni sau obstrucții.”, a mai scris acesta.

„Medicii trebuie să poată prescrie medicamentele aprobate de FDA(nr. Agenția Națională a Medicamentului) pentru pacientii lor, asa cum au putut să o facă și înainte de interferența cu Covid fără implicarea Guvenrului”, a scris Jenny Beth Martin, cofondatoare a Tea Party și participantă la întâlnirea de la Casa Albă.

Biroul vicepreședintelui nu a răspuns solicitărilor CNN pentru mai multe informații despre întâlnirea care a figurat în programul său oficial drept sesiune cu medicii practicanți pe COVID-19.

Grupul reprezentat în videoclip cenzurat și prezent mai târziu la Casa Albă, America’s Frontline Doctors, spune că membrii săi sunt mii de medici care au tratat pacienți cu coronavirus, fără a se preciza exact numărul acestora.

Atât membrii Tea Party, cât și medicii prezenți la conferința de presă au condamnat închiderile economice extinse operate pentru răspândirea virusului.

Gold, liderul grupului, a spus că oamenii nu au nevoie să poarte măști și a diminuat gravitatea virusului, inclusiv în luna mai, când a comparat-o cu gripa și a numit-o „într-adevăr o boală a pacienților cu afecțiuni preexistente și cu atât mai mult a pacienților în stadii avansate, tratați la domiciliu”.

„Controversele se duc în jurul Hidroxiclorochinei, un anti-malarial care nu s-a dovedit eficient nici pentru a trata coronavirusul, nici pentru a împiedica o persoană să fie contaminată”, scrie CNN

Trump s-a pronunțat de mai multe ori în favoarea acestui medicament și l-a luat chiar el atunci când unii membri ai personalului Casei Albe s-au infectat, în mai. Dar experții de top din domeniul sănătății Administrației au spus că nu există dovezi care să demonstreze eficiența medicamentului.

Dr. Anthony Fauci – principalul specialist în bolile infecțioase din SUA – a declarat că este de acord cu Food and Drug Administration care a arătat că „studiile clinice predominante care au analizat eficacitatea Hidroxiclorochinelor au indicat că nu este eficient în boala coronavirusului.

Donald Trump deloc convins de afirmațiile lui Fauci, a insistat în timpul unui briefing susținut marți că mulți oameni au sugerat că hidroxiclorochina este sigură și eficientă împotriva coronavirusului.

Președintele american a apărat, de asemenea, videoclipul cenzurat și a declarat despre medicul Stella Immanuel: „A fost spectaculoasă în declarațiile sale și i-au luat vocea”.

„Tot ceea ce îmi doresc este că salvăm vieți. Se întâmplă să cred în hydroxy,

Întrebat despre studii care arată că mai mulți americani nu ar accepta să se vaccineze în masă, Trump a spus că nu este îngrijorat.

________

Sursa – https://www.qmagazine.ro/medici-americani-care-vorbesc-despre-covid-19-cenzurati-de-facebook-google-si-youtube/?fbclid=IwAR1YdsO61lZDmyJOd45LbA_Zj89wJbZWqDX_BH8ZOGPEXFPSmYnBt8oP-WA