Iată ce spune Dr. Yuval Noah Harari – consilierul principal al marelui Păpușar antichrist Klaus Schwab, în cadrul Forumului Economic Mondial atunci când este posedat TOTAL de duhul luciferic:

.
„- Datele informatice ar putea ajuta Elitele umane să facă ceva și mai radical decât ridicarea unor Dictaturi Digitale cu ajutorul manipulării organismelor, Elitele ar putea să capete puterea de a reconstrui viitorul vieții, pentru că din moment ce poți manipula ceva, vei putea de asemenea să îl reconstruiești.”
.
„- În trcut, foarte mulți tirani și foarte multe guverne au vrut să facă acest lucru, dar pe atunci nimeni nu a înțeles biologia destul de bine și nimeni nu a avut destulă putere de proceare și stocare date ca să poată maniula (genele a) milioane de oameni, nici Gestapo, nici KGB nu au putut face acest lucru.”
.
„- … în curând, cel puțin câteva Corporații și Guverne vor avra abilitatea să modifice (genetic) sistematic toți oamenii”.
.
– ”Dacă într-adevăr reușim să manipulăm și să reproiectăm viața, asta nu va fi doar cea mai mare Revoluție din istoria umanității, va fi deasemenea cea mai mare revoluție în Biologie de la incepția vieții, acum 4 miliarde de ani în urmă.”
.
– ”Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală, cu evoluția prin design inteligent. Nu designul inteligent al vreunui dumnezeu care stă deasupra în nori (Clouds), evoluția prin selecție naturală, cu evoluția prin design inteligent, nu designul inteligent al vreunui dumnezeu care stă sus în nori, ci designul inteligent al norilor noștri (Cloud Computing), IBM Cloud, Microsoft Cloud, acestea sunt noile forțe motrice ale evoluției.”
.
„- Astăzi avem tehnologia să manipulăm oamenii la scară largă.”
.
„- Nu ar trebui sa lași o criză bună să se ducă pe apa Sâmbetei…  supravegherea …peste 100 de ani lumea se va uita în urmă și vor identifica Epidemia de C0r0n@v1rus ca fiind momentul în care UN NOU REGIM DE SUPRAVEGHERE VA PRELUA CONTROLUL, în special SUPRAVEGHEREA SUB PIELE.”
.
„- Creierul meu, corpul meu, viața mea nu sunt ale mele ci ale unei corporații, sau ale unui guvern sau poate ale colectivului uman.”
.
„…acum oamenii sunt animale modificabile, toată concepția asta că oamenii au suflet și spirit, libertate de alegere și că nimeni nu înțelege ce se întâmplă în interiorul meu, deci orice alegere vrem să facem, fie că vorbim de alegeri electorale sau că mergem la supermarket, ca fiind un act de liberă alegere, AM TERMINAT CU TOATE ASTEA!”
.
Profeția ne arată fără echivoc că ne îndreptăm cu pași repezi spre momentul când „Balaurul”(satan) dă „toată puterea lui „Fiarei” – Sistemului Politico-Religios Corupt Occidental, condus de „femeia desfrânată” – PAPALITATEA.
.
Scopul Final este acela ca „Fiara” să implementeze „Semnul Fiarei” (666) – bazat acum pe codul QR
.

Marea Resetare sau Marea Deșteptare?

Lumea sau Hristos?

Alegerea este a ta !

.

Au circulat numeroase teorii despre agenda COVID-19 și adevăratul scop al acesteia. Deși guvernele promovează intens, până la obligativitate, „vaccinurile” COVID-19, știința și statisticile au arătat că acestea oferă o protecție insignifiantă împotriva noului coronavirus, provocând, în schimb, nenumărate și nebănuite reacții adverse.
În timp ce lumea dezbate și teoretizează, membri-cheie ai Forumului Economic Mondial (FEM) au explicat în detaliu întregul fenomen COVID-19, nesfiindu-se să dezvăluie scopul ultim: fuziunea dintre om și mașină într-o singură entitate, arată Red Voice Media.
Gânditorul globalist Yuval Noah Harari, consilier principal al miliardarului și fondatorului FEM, Klaus Schwab, și profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, a participat, în octombrie 2020, la Forumul pentru Democrație de la Atena, unde a făcut niște afirmații halucinante. În cadrul dezbaterii cu tema „Tehnologia și viitorul democrației”, moderată de Alexis Papahelas, la care a luat parte alături de Brad Smith, președintele Microsoft, și Kristen Davis, director executiv și fondator al CinqC, Harari a declarat:
„Cred că, peste câteva decenii, când oamenii vor privi în urmă, lucrul pe care și-l vor aminti legat de criza COVID va fi că acesta a fost momentul când totul a devenit digital și monitorizat, momentul în care am acceptat să fim supravegheați tot timpul, nu doar în mașinăriile autoritare, ci chiar și în democrații. Și, poate cel mai important, tot acesta a fost și momentul când supravegherea a început să intre sub piele. Pentru că, sincer, încă nu am văzut nimic.”
Textul continuă sub VIDEO:

Harari a adăugat:
„Cred că fenomenul cel mai important care se întâmplă acum în lume este hackuirea ființelor umane. Abilitatea de a accesa (neautorizat) oamenii, de a înțelege îndeaproape ce se întâmplă în interiorul fiecăruia, ce îi motivează în viață. Iar, în acest scop, cele mai importante date despre o persoană nu sunt ce citește, cu cine se întâlnește și ce cumpără aceasta, ci ce se întâmplă în interiorul corpului său. 
Am avut, astfel, aceste două mari revoluții: revoluția informatică, sau revoluția tehnologiei informației, și revoluția din domeniul științelor biologice. Ele sunt încă separate, dar sunt pe cale să fuzioneze, se contopesc, aș spune, în jurul senzorului biometric. Gadgetul… tehnologia este cea care convertește datele biologice în date digitale care pot fi analizate de computere.
Iar posibilitatea de a monitoriza, realmente, oamenii sub piele este cea mai mare noutate, deoarece aceasta este cheia pentru a ajunge să cunoști oamenii mai bine decât se cunosc ei înșiși.”
VIDEO CU ÎNTREAGA DEZBATERE:

.

.
                                   
____________

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

.

.

.

.

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.