Un grup de peste 1 600 de medici, oameni de știință și academicieni au semnat o declarație prin care solicită „suspendarea imediată” a vaccinurilor anticovid.
.
Declarația intitulată „The Hope Accord” a fost semnată la 3 iulie. Cei mai notabili semnatari ai acesteia au fost patologul Dr. Clare Craig, medicul și YouTuberul Dr. Suneel Dhand și biologul Bret Weinstein.
.
Declarația a câștigat 26 281 de susținători în total, inclusiv 811 medici, 2 102 alți profesioniști din domeniul sănătății și 867 de oameni de știință și cadre universitare, relatează Life Site News.
.
„Un număr tot mai mare de dovezi sugerează că răspândirea pe scară largă a vaccinurilor anticovid contribuie la o creștere alarmantă a invalidității și a deceselor în exces”, începe declarația.
.
„Asocierea observată între derularea vaccinului și aceste tendințe îngrijorătoare este acum susținută de constatări semnificative suplimentare”.
.
„Acestea includ descoperirea unor mecanisme biologice plauzibile de vătămare demonstrate în studiile de laborator și de autopsie, precum și rate ridicate de evenimente adverse observate în studiile clinice randomizate și în programele naționale de supraveghere.”
.
„În ansamblu, aceste observații indică o legătură de cauzalitate”, conchide grupul de experți.
.
„Această nouă tehnologie a primit autorizație de utilizare de urgență pentru a aborda o situație care nu mai există”, continuă declarația.
.
„În continuare, sarcina probei revine celor care încă susțin aceste produse pentru a demonstra în mod convingător că acestea nu au ca rezultat un prejudiciu net. Până la prezentarea unor astfel de dovezi, autoritățile de reglementare ar trebui să suspende utilizarea lor ca o chestiune de precauție medicală standard.”
.
Oamenii de știință deplâng faptul că, în timpul crizei COVID, „principiile fundamentale și prețioase ale eticii medicale au fost ignorate” sub pretextul unei situații de urgență.
.
„Acestea au inclus: „mai întâi să nu faci rău”, consimțământul informat, autonomia corporală și noțiunea că adulții protejează copiii – nu invers”.
.
„De asemenea, deosebit de îngrijorătoare a fost erodarea libertății de exprimare – un principiu democratic care a stat la baza capacității de a pune sub semnul întrebării intervenții netestate, asigurând în același timp respectarea altor principii.”
.
„Consecința a fost expunerea publicului, în special a tinerilor sănătoși – inclusiv a copiilor – la riscuri inacceptabile de vătămare”, au declarat experții.
.
„Profesia medicală trebuie să conducă prin admiterea faptului că ne-am rătăcit”, a declarat grupul de medici și alți academicieni. „Prin atragerea atenției asupra acestor probleme medicale și etice din jurul răspunsului Covid-19, sperăm să validăm și să amplificăm apelul de a stabili faptele relevante și de a ne asigura că lecțiile vitale sunt învățate.”
.
„Este necesară o investigație onestă și aprofundată, care să abordeze cauzele profunde care ne-au condus în acest loc, inclusiv gândirea de grup instituțională, conflictele de interese și suprimarea dezbaterii științifice”.
.
„În cele din urmă, căutăm un angajament reînnoit față de principiile de bază ale medicinei etice, revenind la o eră în care ne străduim pentru transparență, responsabilitate și luarea de decizii responsabile în toate sferele medicinei și sănătății publice”, concluzionează experții.
.
_____________
.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS !

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL,

FĂ-ȚI  DATORIA  DE  CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE,

AJUTÂNDU-L  SĂ  CONȘTIENTIZEZE

în Duhul Adevărului, al Sfinților Părinți,

CE ESTE  ȘI CUM  SĂ SE FEREASCĂ DE

EREZIA  EREZIILOR,  VICLENIA  VICLENIILOR

– ECUMENISMUL  SINCRETIST

(CA FORMĂ A MARII LEPĂDĂRI DE ORODOXIE,

– ADEVĂRATA  CAUZĂ  A

UMPLERII PAHARULUI MÂNIEI LUI DUMNEZEU),

oferindu-le și materialul lămuritor de la:

https://romanortodox.info/ecumenismul-erezia-ereziilor/

și celelalte de la:

https://romanortodox.info/subiect/biblioteca/brosuri/

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

#depopulare,

#depopularea lumii,

#depopularea pamantului,

#exterminare,

#exterminarea umanitatii,

#exterminarea omului,

#exterminarea lumii,

#exterminarea speciei umane,

#extinctie,

#democid,

#genocid

#NWO

#Noua Ordine Mondiala

#noua dezordine mondiala

#noua ordine antihristica

#editare genetica

#CRISPR

#nanotehnologie

#dictatura

#dictatura suprema

#dictatura finala

 

.

 

.

.