Select Page

Profesorul Sucharit Bhakdi: Omenirea a atins imunitatea de turmă. Vaccinarea trebuie să se oprească ACUM! Urmările sunt terifiante. VIDEO VIRAL

Profesorul Sucharit Bhakdi: Omenirea a atins imunitatea de turmă. Vaccinarea trebuie să se oprească ACUM! Urmările sunt terifiante. VIDEO VIRAL

Profesorul virusolog Sucharit Bhakdi a realizat recent o analiză în care explică punct cu punct de ce vaccinarea trebuie să se oprească acum. Înregistrarea a fost ștearsă de pe YouTube dar a devenit virală pe grupurile de Telegram. Grație unei cititoare fidele, căreia îi mulțumim în mod deosebit, vă putem oferi atât filmarea tradusă cât și transcrierea acesteia aici ca text, cât și în varianta pdf descărcabilă de aici : 2021.08.03-profesorul-sucharit-bhakdi

 

.

„Vestea bună a momentului este că publicațiile științifice recent apărute au pus capăt întregii controverse. Ceea ce am fost făcuți să credem până acum este că virusul Sars-CoV2 este atât de nou încât sistemul nostru imunitar nu-l va recunoaște și de aceea, când va fi nevoie, sistemul imunitar nu va răspunde în timp util prin producerea de anticorpi care ar putea să ne salveze viața și de aceea ar trebui să ne vaccinăm. De aceea întreaga lume ar trebui să se vaccineze.

Publicațiile științifice care au apărut în ultima săptămână, cum am spus, au pus capăt acestei afirmații deoarece s-a demonstrat că virusul Sars-CoV 2 și tulpinele sale nu sunt atât de diferite față de variantele vechi, de bază ale coronavirusurilor, încât să nu fie recunoscute de sistemul imunitar. Am încercat să explic folosind acest desen.

Acesta este sistemul imunitar. Sistemul imunitar are mai multe componente. Una dintre ele este reprezentată de anticorpii pe care sistemul imunitar îi va produce atunci când se va întâlni cu un nou adversar, un virus. În funcție de recunoașterea sau nu, de către sistemul imunitar, a unui virus cu care a intrat sau nu în contact, răspunsul va fi lent, primul răspuns este întotdeauna lent, durează patru săptămâni până sunt produși anticorpii și acești anticorpi se numesc IgM, imunoglobuline M.

Dacă sistemul imunitar s-a întâlnit cu virusul în trecut și și-l reamintește, pentru că sistemul imunitar are memorie, va produce rapid alți anticorpi numiti IgG și IgA. Aceștia sunt anticorpii de reinfecție.

Acești anticorpi au două funcții în principal. Dacă anticorpii trebuie să combată un virus, vor încerca să împiedice intrarea virusului în celule. Așa ar trebui să acționeze anticorpii anti coronavirus. Se numesc anticorpi de protecție deoarece protejează celula de infectarea cu virus.

Dacă totuși celula se infectează, atunci limfocitele sunt acolo, în spatele scenei, își vor face apariția și vor recunoaște că celula este infectată și aceste limfocite soldați au datoria de a omorî celula. Odată ce celula este omorâtă, fabrica de virusuri este distrusă, virusul nu mai poate fi produs iar tu te mobilizezi și te apuci de treabă.

Cealaltă funcție a anticorpilor, funcție principală, exercitată de anticorpi împotriva bacteriilor sau fungilor, este legarea de bacterie, ceea ce va duce la activarea altor componente ale sistemului imunitar. Acestea sunt așa numitul Complement numit astfel deoarece augmentează acțiunea anticorpilor, și leucocitele.

Leucocitele sunt celule care mănâncă. Sunt celule din sângele tău, care circulă tot timpul și așteaptă ca bacteriile să intre în sânge, să fie legate de anticorpi, pentru ca apoi să le mănânce. Astfel ești protejat de anticorpi împotriva bacteriilor.

Avem deci două componente majore ale sistemului imunitar. O componentă, limfocitele, care sunt celule direcționate împotriva virusurilor și celulelor infectate cu virus, și cealaltă, leucocitele care sunt direcționate împotriva bacteriilor. Sunt ca Marina și Aviația. Aviația-Marina. Ambele sunt mortale. Se ocupă în mod constant de toate virusurile și bacteriile cu care te confrunți în mod normal.

Deci, întrebarea este următoarea: este sistemul nostru imunitar complet orb față de așa numitele noi tulpini de virus Sars-CoV 2? Aceasta este întrebarea. Se poate răspunde foarte simplu. Pentru asta trebuie ca după injectarea virusului sau a genelor virale în corp, să observi cât timp este necesar pentru ca sistemul imunitar să fabrice anticorpii împotriva acestei gene. Acest studiu a fost făcut și publicat în ultimele săptămâni de trei grupuri independente americane de cercetare.

Toată lumea se poate uita peste aceste materiale și vreau să vă uitați la ele pentru că se ridică două întrebări. În primul rând: răspunsul anticorpilor a fost rapid sau lent? Acesta ar fi cel rapid iar acesta ar fi cel lent; la treizeci de zile sau la zece zile sau chiar la cinci zile. Dacă a fost rapid, anticorpii au fost cei de tipul scontat: IgG sau IgA sau nu? Te voi întreba ce crezi.

Americanii au cuantificat în fiecare zi (după vaccinare) apariția anticorpilor în sânge. Ți se spune că ar trebui să te vaccinezi. Vor spune: bineînțeles, sunt anticorpi IgM pentru că sistemul imunitar a intrat pentru prima dată în contact cu virusul, dar adevărul este chiar opusul. Toate grupurile de cercetare au aflat că toți cei care au fost vacinati au răspuns cu anticorpi IgG și IgA în câteva zile după vaccinare, fapt care este dovada absolută că este un răspuns de reamintire la ceva recunoscut de sistemul imunitar.

M-ați putea întreba: Cum este posibil? Răspunsul este foarte simplu. Acesta este brațul de cuplare a virusului. Este proteina spike care se leagă de celulă pentru a pătrunde în ea. Anticorpii vin și se fixează (de spike) ca în maxilarele unui crocodil cu gura larg deschisă care este împiedicat să închidă gura. Bineînțeles că nu este foarte corect dar este o ilustrare pentru dumneavoastră. Acum, această potrivire cheie-broască nu este perfectă. Poți schimba o prelungire sau două și totuși să se cupleze. Aceasta este diferența între virusul corona și virusul gripal influență care cauzează într-adevăr pandemii deoarece virusurile gripale își pot schimba complet capsula care se poate modifica brusc arătând așa și atunci anticorpii tăi nu se vor mai putea fixa. Dar coronavirusurile nu pot face niciodată acest lucru, nu pot, își pot schimba doar forma prelungirilor dar nu este suficient pentru a păcăli sistemul imunitar. Este atât de simplu. Și se aplică tuturor tulpinilor.

Nu lua în seamă dacă cineva îți spune că nu ești imun la celelalte tulpini. Adevărul este că sistemul imunitar nu își risipește rezervele. Își ține anticorpii într-un seif, așa cum îți ții tu banii într-o bancă. Nu te plimbi aruncând cu banii din buzunare, iei banii din bancă atunci când ai nevoie de ei. La fel se întâmplă și cu sistemul imunitar.

În mod extraordinar, o altă publicație, provenind din Danemarca, a arătat că adevăratele infecții cu Sars-Cov 2 evoluează identic, adică la fiecare individ care a dezvoltat o infecție, chiar dacă este asimptomatic, fără simptome, virusul ajunge în gât, se multiplică puțin și este eliminat. Chiar și atunci, sistemul imunitar răspunde producând anticorpi IgG și IgA, însemnând că ai bani în bancă.

Aceasta înseamă, dragi concetățeni, că imunitatea de turmă este deja prezentă, dar ținută închisă cu cheia, ca o comoară. Dar poate fi mobilizată de câte ori este nevoie. Este ca relația dintre câine și stăpânul său. Câinele este sistemul imunitar, stăpânul, în acest caz, va fi virusul. În momentul în care virusul vine aproape de casă, se întoarce, câinele simte că virusul vine, începe să dea din coadă, să latre, să producă anticorpi pentru a-și întâmpina stăpânul. Vedeți, întotdeauna acest virus intră mai întâi pe ușa din față, ajunge în gât și trec câteva zile pentru a se multiplica, trec câteva zile până se multplică și dacă se multiplică în gât, nu contează. Te omoară numai dacă ajunge în plămâni. Dar acum știm că este suficient timp pentru tine, pentru mine și pentru oricine altcineva pentru că datele au arătat că peste nouăzeci și nouă la suta din oamenii de pretutindeni au acest tezaur la dispozitie, îl au și pot mobiliza anticorpii IgG și IgA chiar și atunci când virusul se găsește numai în gât.

Nu este o informație minunată? Cred că ne face să ne dăm seama că putem da la o parte spaima față de această pandemie și să ne întoarcem intr-o lume minunată, să ne întoarcem la prietenii noștri, la cei dragi, să dăm mâna cu ei și să ne bucurăm. Pandemia nu mai funcționează ca o boală nouă, periculoasă și mortală.

A doua noutate pe care o am pentru dumneavoastră este că vaccinarea devine inutilă în aceste condiții și altfel spus, dacă vaccinarea implică orice risc posibil, trebuie oprită pentru că nu aduce avanaje ci numai pericol. Este datoria doctorilor și a autorităților să nu dea curs vaccinării.

Dați-mi voie să vă spun ceva extrem de alarmant, atât de alarmant încât această informație este la fel de importantă ca și vestea bună și provine tot din publicația care a apărut recent.

Ne întoarcem la acest grafic. V-am spus că la vaccinați s-a constatat că IgG și IgA apar imediat, apoi stagnează pentru următoarele două sau trei săptămâni și apoi oamenii primesc cea de-a doua doză. Ce au observat? Au observat că nivelurile de IgG și IgA încep imediat să crească, ceea ce se presupune că ar trebui să facă o nouă doză. Totuși, ascultați cu mare atenție, uitați-vă aici.

Acesta este peretele unui vas de sânge, acesta este sângele dumneavoastră. Se cunoaște acum că genele care sunt injectate în corpul tău vor intra în circulația sangvină și este sigur în acest moment că aceste gene vor intra în celulele care tapetează pereții vaselor deoarece acestea sunt celulele cu care au contact. Ce se întâmplă când celulele care tapetează pereții vaselor de sânge încep să producă proteine spike?

Proteinele spike vor fi produse de celule și vor pătrunde prin membrana celulară în circulația sangvină. E clar? Aceste celule vor fi recunoscute de limfocitele care au fost create, ți-au fost date de Dumnezeu pentru a distruge acele celule care produc virusul sau proteina virusului, orice proteină virală. Aceste limfocite vor porni atacul împotriva propriilor pereți vasculari. Este o primă cale de formare a cheagurilor care știm acum că apar peste tot, în toată lumea. La început, după prima vaccinare, acest pericol este grav și terifiant chiar și numai prin prezența lui pentru că distrugi un limfocit care încearcă să te distrugă pe tine. Dar în acel timp, de-a lungul primelor șapte până la zece zile, nu au apărut încă anticorpii.

Nu există încă anticorpii. După trei sau patru săptămâni apar niveluri ridicate de anticorpi peste tot în sângele tău și dacă îndrăznești să repeți această perfomanță și începi să produci proteine spike în sângele tău, Dumnezeu să te ajute, pentru că acum, nu numai limfocitele „killer” te vor ataca. Anticorpii, complementul și leucocitele vor ataca și ele gândindu-se că celulele tale care au produs spike-urile sunt bacterii. Și vor încerca să distrugă celulele pereților tăi vasculari.

Acest atac al Aviației și al Marinei pe o singură celulă țintă nu a mai fost văzut până acum. Până acum nu a apărut o astfel de situație pentru că fie combați un virus fie combați o bacterie. Infecțiile mixte în organism sunt practic necunoscute.

Avem o situație unică ce a fost creată prin vaccinare, care este, într-un fel, extem de interesantă, pentru că nimeni nu știe care vor fi urmările. Totuși, previziunile sunt atat de oribile, groaznice și terifiante încât eu nu vreau să știu răspunsul și nu vreau ca acest răspuns să ajunga să devină cunoscut. Îmi doresc ca tu să decizi să nu faci o a doua doză, nu numai a doua doză, dar nici o altă doză. Îți va pune viața în pericol. De acest lucru sunt acum convins mai ales datorită publicațiilor care tocmai au apărut.

Cred că este cel mai important lucru pe care l-am avut de spus astăzi și sper ca oamenii se vor așeza, se vor uita la aceste informații, vor vorbi despre ele și sper ca și colegii mei, doctori și oameni de știință, vor face la fel și se vor strânge împreună pentru a analiza dacă aceste date conțin un grăunte de adevăr, pentru că dacă într-adevăr conțin, consecințele sunt fără limite și clare. Trebuie doar să oprim totul acum.”

____________

Sursa – (ATENȚIE MAXIMĂ! – ACEST SIT ESTE ECUMENIST!) – https://www.activenews.ro/covid/Profesorul-Sucharit-Bhakdi-Omenirea-a-atins-imunitatea-de-turma.-Vaccinarea-trebuie-sa-se-opreasca-ACUM.-Urmarile-sunt-terifiante.-VIDEO-VIRAL-168468

.

.

Articole pe aceeași temă:

”DOCTORUL NE RECOMANDĂ, APROAPE PLÂNGÂND, SĂ NU NE FACEM ACEST „CADOU” DE CRĂCIUN, SĂ NU NE AUTOCONDAMNĂM LA MOARTE”

.

ADEVĂRUL OBIECTIV despre pseudo-vaccinul anticovid, numit ”LUCIFERAZA”. Distribuiți-l TU-TU-ROR ! (video și text)

.

Doctorii din întreaga lume spun adevărul despre noul vaccin anti-COVID

.

EXTREM DE IMPORTANT ȘI URGENT ca acest text (chiar dacă tradus imperfect din italiană) să fie citit de cât mai mulți doctori !!!!!!

.

16 min de foc pe care orice doctor din astă lume TREBUIE să le vadă!!!

.

Un doctor face praf mass-media mincinoasă și se strâmbă la aberațiile aserviților sistemului

.

VIDEO: Conferință a „Frontline Doctors” cenzurată pe întreg internetul

.

EXTREM DE IMPORTANT! – Doctori americani din linia întâi a luptei contra coronavirusului spun adevărul despre leacul acestei boli. Mărturia Doctorului Stella Immanuel din Texas.

.

O PANDEMIE DE TESTE NEVALIDATE — Doctor microbiolog Ștefan Lanka

.

Doctorii au cuvântul…

.

Stanley Plotkin, doctor american celebru, dezvăluie folosirea de fetuși umani la fabricarea vaccinurilor (video)

.

Doctor din St. Loius (SUA): ”Dacă sunteți medic distribuiți la pacienții voștri. Dacă sunteți o persoană căreia îi pasă de alții, distribuiți la cei dragi!”

.

Doctorul Neurochirurg Ștefan Mindea, medicul care a făcut istorie la Universitatea Stanford din SUA, este împotriva vaccinării obligatorii

.

Lucrarea științifică a Institutului Salk dezvăluie că proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale … și se află în toate vaccinurile covid (cu premeditare)*

.

Dr. Vernon Coleman: ”Cred că acesta este cel mai important articol pe care îl veți citi vreodată. Frauda covid-19 a fost planificată pentru un scop specific: uciderea cât mai multor persoane în vârstă și introducerea vaccinărilor obligatorii.”

.

Odată vaccinat, EȘTI IREVERSIBIL MODIFICAT GENETIC prin particule sintetice și, MAXIMĂ ATENȚIE: VEI AVEA PROPRIETARI. (video)

.

Medici care explică limpede de ce așa-numitele vaccinuri anti-covid-19 NU sunt nici sigure, și nici eficiente!

.

Dr. Rodger Hodkinson – medic canadian: „Sunt în domeniul testelor COVID-19. Doresc să subliniez cu litere de-o șchioapă că testele pozitive NU înseamnă infectare clinică”. „Isteria COVID” este „cea mai mare șarlatanie comisă vreodată”

.

ELITA MEDICINEI DIN ROMÂNIA NU SE VACCINEAZĂ. Aproape 90% din profesorii universitari de la Timișoara și 80% din cei de la UMF Iași NU SE VACCINEAZĂ. De asemenea, 60% din întreg personalul Academiei Naționale de Informații. Trageți singuri concluziile

.

SUTE DE DECESE în urma VACCINURILOR anti-Covid, în documentele oficiale ale UE și SUA. Peste 173 de morți în Europa și peste 317 în America. 16.479 de cazuri cu reacții adverse la Vaccinul Pfizer în UE. Majoritatea femei. DOVEZI

.

Privat: Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât COVID. STUDII

.

Un grup de savanți, între care fostul vice PFIZER, chestionează EMA asupra siguranței vaccinurilor: Posibile reacții autoimune, anomalii ale coagulării sângelui, accidente vasculare cerebrale și sângerări, inclusiv la creier, măduva spinării și inimă

.

„Nu am văzut niciodată o frecvență atât de mare a efectelor secundare pentru un vaccin”, spune șeful secției de boli infecțioase de la Pitié-Salpêtrière

.

Dezvăluiri cutremurătoare. Vaccinul anti Covid-19 nu este de fapt un vaccin, ci un modificator genetic. Metoda vaccinării respiratorii, prin aerosoli. România- țară „cobai” pentru experimente

.

Medici americani: pandemia s-a încheiat – masca nu controlează virusul, ci vă controlează pe voi. Apoi „espertu’ ” local ne „esplică”

.

”Medici pentru Adevăr”: Zeci de mii de profesioniști medicali dau în judecată Olanda pentru sfârșitul tiraniei COVID (video)

.

Neurolog renumit: Măștile sunt o crimă împotriva umanității și un abuz asupra copiilor

.

ACTUALIZARE: 115 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

.

Dr. Răzvan Constantinescu: ”Avem o gașcă de derbedei care pun jos spital după spital”

.

Dr. Oana Mihaela Secară răstoarnă carul propagandiștilor și dezvăluie adevărul: Vaccinarea duce la răspândirea virusului. Imunitatea naturală, mai puternică. Pașaportul de vaccinare, o aberație!

.

MOARTEA, între cele 22 de „efecte secundare” ale unui VACCIN ANTI COVID-19, conform Administrației pentru Alimente și Medicamente a Statelor Unite ale Americii. DOCUMENT

.

Virgiliu Gheorghe a produs un STUDIU-exploziv asupra COVID-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului. Să ne cunoaștem dușmanul și să-l stârpim. Confruntarea să ne găsească pregătiți!” INTERVIU și STUDIU IMUNOMEDICA AICI

.

Vaccinurile – un plan diabolic de ucidere lentă în masă a oamenilor!? Înregistrare video din anul 2012!

.

Robert F. Kennedy, Jr.: Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț

.

Geneticiana ALEXANDRA HENRION CAUDE despre originile virusului SARS-CoV-2, riscurile restricțiilor și PURTĂRII MĂȘTILOR și impunerea unui tratament prin VACCIN EXPERIMENTAL (Video): “ANIHILAREA COMPLETĂ a tot ceea ce are specia umană la nivel de bogăție”

.

Dovadă finală: Covid-19 a fost planificat să deschidă noua ordine mondială (NWO)

.

Nanotehnologie, biosenzori implantați, ce ar putea ei pune în vaccinul COVID?

.

Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus (video)

.

Fox News TV SUA dezvăluie cum vor OMS, Bill Gates și Democrații americani să controleze masele, sub pretextul Covid-19. VIDEO

.

Un român, fost expert OMS, acuză! Pandemia cu Coronavirus din perspectiva Prof. dr. Acad. Traian Ionescu, epidemiolog…

.

Pandemie: „98% dintre pozitivi au doar o răceală comună”

.

Implantarea de microcipuri prin vaccinarea împotriva gripei plănuită încă de acum 21 de ani

.

Legea carantinării este în esență eugenică, genocidară, satanistă, dedicată eliminării fizice a oponenților sistemului Noii Ordini Mondiale

.

Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați în inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

.

Ce conțin vaccinurile? De mercur mai știați unii, dar de uraniu ați auzit? Iată „rețeta” din vârf de ac a unei morți garantate!

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .

.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte