VEZI înainte de a fi șters:

From Common Sense HealthWatch before it is removed.

Publicată de Denise Shaver Miller pe Miercuri, 8 aprilie 2020

.

1.09: ”Și sunt convins că luna următoare voi avea controale de la fisc, de la firmele de asigurări, de la Medicare și de la alții pentru că dacă un doctor spune adevărul, cei de la putere vin după el și fac presiuni asupra lui ca să-l facă să tacă. Asta-i lumea ăn care trăim chiar acum!Câți dintre voi credeți că asta e în regulă? Nu e. Vă spun chiar acum:

Putem schimba această situație, dar trebuie să ne trezim! Este anul 2020. E timpul să avem o viziune a lumii ca pentru anul 2020.”

2.45: ”Și acum cele mai multe persoane care mor primesc eticheta covid-19, coronavirus. Gândiți-vă la asta, oameni ! Nu știu ce să spun altceva decât că e o nebunie.”

3.48: ”…în țara noastră (SUA – n.r.) este ilegal să pretinzi că poți lecui ceva altfel decât cu un medicament. Știați asta? Este împotriva legii.”

5.10: ”Ești mințit. Ești o oaie că lași asta să ți se întâmple. E hotărârea ta. Crezi că m-am înfierbântat? Sânt aici să te apăr pe tine, să-mi apăr libertatea, să apăr libertatea familiei mele, dreptul pacienților mei de a hotărî ce să facă cu propria lor viață. Sunt stupefiat. Și sunt stupefiat de ce nu sunt mai mulți doctori ca și mine vorbind despre asta peste tot. Trebuie să ne adunăm împreună, doctorilor! Mulți dintre voi se uită acum, din toată lumea! Vă văd, doctori din Europa, vă văd, doctori din SUA.”

5.53: ”Dacă sunteți medic distribuiți la pacienții voștri. Dacă sunteți o persoană căreia îi pasă de alții, distribuiți la cei dragi!

6.56: Adevărul va ieși la iveală. Adevărul vă va elibera, dacă-l lăsați, dar trebuie să deschideți ochii, să aveți o viziune ca pentru anul 2020.”

7.15: ”…vor băga frica în voi că molima se va întoarce și dacă nu sunteți pregătiți cu un vaccin sau ce altceva veți primi, veți muri din asta.”

9.02:Vedem informație falsă peste tot: buletine de știri în toată țara despre spitale copleșite, oameni care mor pe străzi, bebeluși murind, DOAR PENTRU A VĂ ÎNGROZI. Este dovedit că sunt știri false.

9.42: ”…voi fi deasemeni la grupul ”Common Sense Health” de pe facebook.Sunt acolo doctori din toată lumea care contribuie.”

10.12: ”Dar voi? Voi acceptați? Accetați să stați ca niște oi? E timpul să luați atitudine. Educați-vă, inspirați-vă și împărtășiți asta oamenilor.”

____________________

Sursa – https://www.instagram.com/tv/B_cAFC0lVtq/?igshid=9ap9j8w4r6us

Iată EXEMPLE:

Atitudinea italienilor. Noi când ne trezim? Tăcând, ne vom pierde cu siguranță libertatea!

ALTE EXEMPLE DE ATITUDINE

http://romanortodox.info/subiect/ortodoxie/atitudine/

.

IMPORTANT!:

În prima pagină a sitului romanortodox.info

deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE”

(sus în dreapta – când accesați situl de pe un calculator sau jos la sfârșit – când accesați situl de pe un telefon)

se află o fereastră mică (un dreptunghi) în care scrie:

”CĂUTARE”

Tastând acolo un cuvânt sau o anumită expresie,

veți găsi pe loc toate articolele din acest sit în care apare acel cuvânt sau expresie.

Să ne fie tuturor DE MULT FOLOS SUFLETESC !

Doamne ajută !